Aankoop

Keur en Rumph vastgoed koopt zelfstandig grondposities of vastgoed aan. Dit doen wij om eigen projecten te realiseren of juist op verzoek van klanten een aankoop te realiseren.

“Pand kopen voor de verhuur”
In de afgelopen jaren hebben we tevens veelvuldig voor externen aankopen gerealiseerd. Doordat wij dagelijks actief zijn in de wereld van het vastgoed kunnen wij onze deskundigheid omzetten in uw voordeel. Alle expertise die u zelf niet heeft op het gebied van een gebouw kopen en mogelijk financieren van het vastgoed, worden aangevuld door de ons. Bij een aankoop gaat het ook vaak om emoties, maar kijkt u wel zakelijk naar het object? Misschien ziet u zaken over het hoofd, misschien wilt u wel te graag. Wij helpen u dan ook bij het maken van een verstandige keuze en een scherpe aankoop.
Advies
Tevens adviseren wij initiatieven van particulieren, beleggers of bedrijven bij de ontwikkeling van woningen, winkels, bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Wij kunnen desgewenst de volledige ontwikkeling A tot Z voor u uitvoeren.

Verkoop
Heeft u de keus gemaakt om uw vastgoed te verkopen, maar wilt u dit het liefst zo anoniem mogelijk doen. Wij gaan graag op zoek naar de juiste koper. Professioneel, gedegen en uiterst discreet. Wij gaan graag op zoek naar de juiste koper binnen ons uitgebreide netwerk.